ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Statelor Unite a fost invitatul de onoare al liderului francez, Emmanuel Macron. Iar Biden nu a înșelat așteptările: a făcut spectacol.

S-au împlinit astăzi 80 de ani de la Marea Debarcare a trupelor aliate în Normandia, actul decisiv care a marcat începutul sfârșitului pentru Germania nazistă.

La ceremoniile care s-au vrut grandioase, președintele francez i-a rezervat în mod firesc șefului Statelor Unite rolul de onoare.

Iar Joe Biden nu s-a dezmințit, captând toată atenția.

Mai întâi a dat să se așeze pe scenă pe un scaun inexistent.

După care, atunci când a venit cu adevărat momentul în care să stea jos, deși un membru al personalului de organizare i-a arătat unde îi este locul, octogenarul de la Casa Albă a părut pierdut în spațiu, umblând aiurea pe scenă cu mersul său inconfundabil.

Starea lui Joe Biden trebuie să fi fost probabil mult mai proastă decât de obicei, de vreme ce, la un moment dat,  Prima Doamnă a decis să îl ia de mână și, cu o alură foarte hotărâtă, și-a evacuat soțul, spre aparenta uluire a lui Emmanuel Macron. Au fost destui cei care au speculat că, atunci când a părut că se așază pe un scaun inexistent, de fapt președintele SUA „și-a dat drumul în scutec”.