ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația prezidențială de la Casa Albă a anunțat că vaccinurile pentru bebelușii de 6 luni vor fi disponibile din data de 21 iunie.

Coordonatorul combaterii COVID-19 de la Casa Albă, Ashish Jha, a declarat:

„Ne așteptăm ca peste câteva săptămâni fiecare părinte care dorește vaccinarea copilului său să poată obține o programare.”

Cu ocazia unui briefing, Jha a spus că statele americane pot începe să transmită comenzile lor de „vaccinuri pediatrice” de vineri, 3 iunie.

Dacă Administrația Medicamentului aprobă în cadrul reuniunii sale din 15 iunie administrarea vaccinurilor la micuți – așa cum este foarte probabil – bebelușii începând cu vârsta de 6 luni vor putea fi înțepați din săptămâna următoare.

Este a doua oară când Pfizer solicită aprobare pentru administrarea vaccinurilor sale experimentale COVID la copii mici și sugari. În februarie, cererea a fost amânată ulterior, după ce Pfizer a declarat că cele două doze nu au generat o reacție imunitară suficient de puternică în timpul testelor pe copii de 2-5 ani.

Și Moderna a depus o solicitare la Administrația Medicamentului pentru a obține aprobarea propriului său tratament cu două doze.

Cererile Pfizer și Moderna vor fi examinate în cadrul ședinței din 15 iunie.

Pe de altă parte, miile de efecte adverse, inclusiv decese, i-au determinat pe mulți experți să critice presiunea din partea producătorilor pentru vaccinarea celor mici.

Vaccinarea copiilor este inutilă, dat fiind că riscul copiilor în cazul infectării cu COVID este minim.

Pe de altă parte, într-un articol din 21 octombrie, din The Brownstone Institute, dr. Paul Elias Alexander a numit campania de vaccinare a copiilor mici „periculoasă” și „absolut aventurosă”.

„Discuția riscuri-avantaje  pentru copii, în cazul acestor injecții COVID-19 este foarte diferită de cea pentru adulți”, a spus Alexander.

„Adevărul este că e vorba de o terapie injectabilă complet nouă și experimentală, fără date privind siguranța pe termen mediu și lung (nici măcar date de eficiență definitive). Dacă mergem înainte cu vaccinarea copiilor noștri fără teste de securitate potrivite, atunci există pentru ei un risc potențial catastrofal, inclusiv mortal în unele cazuri.”