ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump nu are șanse să câștige cursa pentru Casa Albă. Pentru asta luptă cu toate puterile băncile, serviciile de informații și presa americană. Așa crede fondatorul site-ului Wikileaks, Julian Assange, in interviul pe care l-a acordat postului RT.

"Pe Trump nu-l vor lăsa să câștige. De ce spun asta? Pentru că are tot establishment-ul împotriva lui', a declarat Assange într-un interviu difuzat vineri de postul de televiziune rus RT. Assange, care colaborează de ani de zile cu RT și este considerat unul dintre stâlpii mașinii de propagandă a Kremlinului, a declarat că Trump se bucură de sprijinul unui singur grup de putere, evangheliștii, 'dacă pot fi numiți astfel'."Băncile, serviciile de informații, companiile de armament, capitalul extern etc, toate fac front comun pentru Hillary Clinton', a adăugat el.

Assange a mai spus că '"și mass media' pariază fățiș pe victoria candidatei democrate la alegerile prezidențiale din 8 noiembrie.