ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul John Leake de la Epoch Times, povestește despre cazuri cutremurătoare de morți subite în rândul unor prieteni de-ai săi. Mărturia sa tulburătoare a fost preluată și pe blogul Doctorului Peter A. McCullough. O redăm mai jos și pentru cititorii ActiveNews:

Mă îndrept spre Maui [insulă din statul Hawaii] pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani a fratelui meu. Unul dintre cei mai vechi prieteni ai noștri – un bărbat de 53 de ani, pe nume Dan, care mi-a fost coleg de cameră la liceu – trebuia să călătorească în avion cu mine, dar nu a mai ajuns să facă asta, pentru că a murit în urma unui atac de cord acum două săptămâni. 

Ambii părinți au participat la înmormântare; ambii erau într-o condiție fizică excepțional de bună, în ciuda vârstei lor înaintate. Dan a primit anul trecut primele două doze de vaccin ARNm anti-COVID-19, dar se pare că a decis să renunțe să mai facă celelalte boostere.

Un altul dintre cei mai apropiați prieteni ai noștri – o vedetă a surfului în vârstă de 55 de ani, pe nume Loch Eggers – aștepta cu nerăbdare să sărbătorească alături de noi. Am vorbit cu el la telefon săptămâna trecută. El și-a exprimat entuziasmul cu privire la viitoarea noastră reuniune și cum urma să ne distrăm făcând surfing, grătar și petrecere.

Nici Loch nu a mai ajuns pentru că, sâmbăta trecută, a suferit un atac de cord fatal. Viața și moartea lui sunt descrise în acest necrolog frumos ilustrat.  

Cazul lui Loch este tulburător. A fost găsit la marginea unui traseu de drumeții care ducea către un loc liniștit, unde recent ridicase un altar în cinstea fratelui său, Hunter, care a murit în urma unui atac de cord cu câteva luni în urmă. Atât Loch, cât și Hunter erau într-o condiție fizică excepțională și practicau sporturi nautice zilnic. Loch a fost unul dintre cei mai buni surferi amatori din lume.

Medicul legist din districtul Maui i-a spus iubitei devastate a lui Loch că a făcut autopsie lui Hunter, cu câteva luni în urmă, și a constatat că inima lui era vădit inflamată. Aștept să aud raportul autopsiei în cazul lui Loch. Ambii frați au primit vaccinurile ARNm. Loch a primit și un rapel. Nu sunt sigur dacă Hunter a primit sau nu și booster.

Ambii părinți au atins numărul de ani reprezentând speranța de viață. Tatăl lor a murit de un atac de cord la 82 de ani. Mama lor era într-o stare excepțional de bună pentru vârsta ei înaintată când a murit fiindcă s-a înecat cu mâncare.

Faptul că ambii frați au murit de atacuri de cord la 55 de ani creează suspiciunea existenței unei baze genetice pentru moartea subită după ce au primit vaccinurile COVID-19. O astfel de condiție a fost documentată într-un studiu recent realizat de Chupong Ittiwut și colab. Autorii estimează ca perioada de pericol acut este în termen de 7 zile de la vaccinare. Cu toate acestea, cazul fraților Eggers face justificată o investigație pentru a stabili dacă această afecțiune genetică specială – sau o altă afecțiune moștenită de aritmie și cardiomiopatie – poate fi accentuată de vaccinurile COVID-19, existând perioade prelungite de pericol după vaccinare.

Întregul nostru establishment medical și în special examinatorii medicali trebuie să ia foarte în serios investigația cu privire la astfel de decese subite.

Vaccinurile inițiază un proces care duce la dezvoltarea de boli cardiovasculare care s-ar putea să nu se manifeste prin simptome care să pună viața în pericol decât luni sau chiar un an mai târziu?

De asemenea, este posibil ca vaccinurile să amplifice procese existente ale bolilor cardiovasculare, ceea ar duce în cele din urmă la moarte, dar mult mai târziu în viață (fără vaccin)?

Nota autorului John Leake: Comentariul unui cititor m-a determinat să fac următoarea adăugare la postarea mea inițială:

Medicii legiști de astăzi au pregătirea și echipamentul necesare pentru a investiga cauza exactă a acestor morți subite. Decedatul a avut boală coronariană care a dus la infarct miocardic acut? Sau decedatul a avut miocardită sau cicatrici de la o inflamație anterioară, ceea ce a provocat o aritmie fatală?

Examinatorii medicali se pot referi, de asemenea, la studiul lui Baumeier și colaboratorii, Inflamație intramiocardică după vaccinarea anti-COVID-19: o serie de cazuri dovedite prin biopsie de endomiocardită”.