ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kate Middleton se confruntă cu efectele negative ale tratamentului puternic de chimioterapie. O sursă regală susține că Prințesa de Wales și-ar fi pierdut podoaba capilară, potrivit evz.ro

Conform publicației Gabe, aceasta ar fi slăbit mult în ultimele luni. De asemenea, dincolo de efectele asupra imaginii sale, Prințesa de Wales ar fi extrem de afectată emoțional. Sursa regală susține că starea actuală a acesteia nu este una foarte bună, menționând că ar pierde smocuri întregi de păr.

„Părul ei era coroana frumuseții sale, dar se pare că îi cădea în smocuri și este posibil ca acum să fie complet cheală. În ciuda a tot ceea ce îndură Kate, ea este o adevărată Prințesă războinică și credem că ar continua să facă apariții publice dacă ar putea. Ar dori să fie un exemplu pentru cei care trec prin chimioterapie debilitantă și ar putea fi o inspirație pentru alții”, a precizat sursa regală.

Kate Middleton, tot mai slăbită

Prințesa de Wales a lipsit de la repetițiile pentru Trooping the Colour. Având gradul de Colonel al Gărzilor Irlandeze, aceasta nu a putut lua parte la eveniment, însă a transmis o scrisoare prin care își justifică absența.

„Am vrut să vă scriu și să vă transmit cât de mândră sunt de întregul Regiment. Toți participanții de anul acesta au repetat luni de zile, dedicându-și multe ore rutinei militare pe care o au de executat și aranjării uniformei lor pentru a fi ireproșabilă. Este o mare onoare să fiu Colonelul vostru și îmi pare foarte rău că nu pot să vă salut anul acesta la Repetiții. Vă rog să transmiteți regretul meu întregului Regiment și sper să vă pot reprezenta din nou cât de curând”, a transmis partenera lui William.

Presa internațională a scris recent că Prințesa de Wales „s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată” la atribuțiile regale.