ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cercetător chinez a inventat un dispozitiv care permite membrilor unui cuplu, aflați la distanță, să simuleze sărutul prin intermediul senzorilor și al unor buze de silicon.

Dispozitivul, patentat de Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology din provincia chineză Jiangsu, are forma unei guri umane și este capabil să „transfere gestul sărutului” prin conectarea lui la un telefon mobil, via bluetooth, scrie ziarul chinez Global Times.

Dispozitivul poate„ simula presiunea, mișcarea și căldura reale ale buzelor celui care sărută cu ajutorul senzorilor, permițând aparatul să transmită o replică exactă a pupatului către dispozitivul destinatar”.

Șeful echipei de cercetători, Jiang Zheoli, a explicat că relația sa la distanță de șapte ani cu fosta lui prietenă l-a inspirat să creeze aparatul.

Potrivit CNN, aparatul de pupat se vinde la prețul de 288 yuani (41 de dolari).