ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul rus de Externe a trimis o notă diplomatică autorităților americane, în care le spune că diplomații americani nu vor putea să monitorizeze următoarele alegeri din Rusia, a declarat un înalt oficial de la Moscova.

Măsura reprezintă răspunsul Rusiei la ceea ce descrie măsurile luate de SUA de a obstrucționa diplomați ruși care voiau să monitorizeze alegerile prezidențiale de marți, din Statele Unite, a spus viceministrul rus de Externe Serghei Riabkov.

În ultimele săptămâni presa rusă și-a concentrat atenția asupra unor aparente nereguli în procesul electoral american, un ecou al acuzațiilor lui Donald Trump că alegerile sunt fraudate în defavoarea sa.

Autoritățile americane au acuzat Rusia pentru atacuri informatice menite să perturbe alegerile din Statele Unite, fapt dezmințit de Kremlin.