ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Apărării de la Moscova a anunțat miercuri după-amiază că a alungat un submarin olandez al NATO, care executa manevre periculos de aproape de flotila rusă staționată în Marea Mediterană.

De asemenea, rușii au precizat că mai multe submarine ale blocului militar occidental au monitorizat îndeaproape în ultimele zile flotila rusă din estul Mării Mediterane, transmite Reuters.

Moscova și-a desfășurat la finele lunii trecute o puternică flotă de război în estul Mării Mediterane, care include și portavionul Amiral Kuznețov. Desfășurarea flotilei ruse vine în sprijinul campaniei de raiduri aeriene împotriva rebelilor sirieni.

Nicio reacție nu a venit până în acest moment din partea NATO.

Portavionul Amiral Kuznețov este capabil să transporte până la 50 de bombardiere, iar navele de război din flotila rusă sunt înarmate cu rachete de croazieră și alte artilerii puternice.