Ministerul Apărării de la Moscova a anunțat miercuri după-amiază că a alungat un submarin olandez al NATO, care executa manevre periculos de aproape de flotila rusă staționată în Marea Mediterană, potrivit News.ro.

 Rușii au precizat că mai multe submarine ale blocului militar occidental au monitorizat îndeaproape în ultimele zile flotila rusă din estul Mării Mediterane, transmite Reuters.

Moscova a desfășurat la finele lunii trecute o puternică flotă de război în estul Mării Mediterane, care include și portavionul Amiral Kuznețov. Desfășurarea flotilei ruse vine în sprijinul campaniei de raiduri aeriene împotriva rebelilor sirieni.Nici o reacție nu a venit până în acest moment din partea NATO.

Portavionul Amiral Kuznețov este capabil să transporte până la 50 de bombardiere, iar navele de război din flotila rusă sunt înarmate cu rachete de croazieră și alte artilerii puternice.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews