ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliţia din Marea Britanie a anunțat că vrea să redeschidă ancheta asupra acuzațiilor de pedofilie care i-au fost aduse  fostului premier britanic Edward Heath, considerând că există posibilitatea ca acestea să fi fost mușamalizate în anii 90. 

The New York Times relatează că Heath, care a fost premier în perioada 1970-1974, a fost acuzat de molestarea unui minor, dar nu s-a luat nicio măsură. 
 
Acum, o comisie independentă şi poliţia din Regatul Unit vor să afle dacă nu cumva detectivii însărcinaţi să verifice acuzaţiile au muşamalizat cazul. O linie telefonică specială a fost înfiinţată pentru a da posibilitatea celor care au informaţii relevate să contribuie la investigaţie. Suspiciunea de musamalizare a pornit de la declarațiile unui detectiv implicat în acest caz. 

Edward Heath, lider al partidului Conservator din 1965 până în 1975, a murit în urmă cu 10 ani.