ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grădinița face parte din proiectul „Diversitatea vieții la Südkreuz”, găzduit într-o clădire de dimensiuni impresionante care se construiește în capitala Germaniei.

În această clădire, Gay Counselling Berlin intenționează să înființeze o casă multigenerațională pentru persoanele LGBTI („I” de la Intersexuali), un centru de consiliere și un azil de bătrâni, scrie Bild.

Și, nu în ultimul rând, o grădiniță cu același „specific”.

Condiția pentru angajarea personalului grădiniței este „apartenența la comunitatea LGBTI sau o foarte bună cunoaștere a mediului de viață LGBTI”.

Au fost deja angajate o directoare a grădiniței și o adjunctă. „Una dintre ele aparține comunității LGBTI”, declară Marcel de Groot (60 de ani), directorul general al Gay Counselling Berlin.

„Nu refuzăm o persoană care este hetero dar care consideră că (apartenența la LGBTI) este un lucru bun”.

Mai departe, sexagenarul explică:

„Practic, conceptul nostru este același ca al altor grădinițe. Modul de viață LGBTI ar trebui să fie puțin sesizabil.”

De Groot spune că la grădiniță micuților li se va explica ce înseamnă să fii gay sau lesbiană.

„Apoi sunt, de exemplu, zece cărți pentru copii obișnuiți și trei în care prințul se însoară cu un prinț.”

Astfel, consideră De Groot, copiii vor fi mai pregătiți pentru realitățile vieții.

În total, la grădinița de la Südkreuz vor fi primiți 93 de copii, băieți și fetițe. Există deja 60 de înscrieri.

Copiii provin din familii de homosexuali dar și de berlinezi normali care locuiesc în apropierea stabilimentului și consideră că specificul acestuia nu este nici o problemă.

Marcel de Groot explică:

„Ne-a contactat un cuplu de părinți al căror fiu adoră să se îmbrace în rochiță și să poate agrafe în păr de ziua lui. Părinții speră că va găsi la noi mai multă acceptare decât la fosta grădiniță.”

Din consiliul de administrație al instituției face parte și Rüdiger Lautmann, de 86 de ani, un sociolog apărător al cauzei pedofililor.

În 1994, acesta a publicat o carte cu titlul: „Pofta de copil. Portretul unui pedofil”.

Lautmann respinge cu indignare acuzația de a fi un apărător al pedofiliei.

„Nu sunt un apărător al abuzurilor sau al pedofiliei; am încercat mai degrabă să îi înțeleg pe pedofili și să descriu al lor modus operandi .”

Lautmann face parte și din Grupul de Lucru privind Sexualitatea Umană, care, în 1997, a publicat broșura: „Copilul și sexualitatea”.

În aceasta se scrie:

„Totuși, ne simțim obligați să avertizăm împotriva sexualității între copii și adulți, chiar dacă în principiu o acceptăm.”

În 1979, Lautmann a susținut o petiție care cerea eliminarea articolului 176 din Codul Penal, care pedepsește actele sexuale cu copii de mai puțin de 14 ani.

Occidentul se îndreaptă cu rapiditate spre legalizarea și considerarea ca normală a pedofiliei.

Zilele trecute, ministra Egalității din Spania declara fără înconjur:

„Copiii au dreptul să iubească sau să aibă relații sexuale cu oricine doresc.”