ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile din domeniul educației de la New York au scos un manual pentru copiii de grădiniță de 4-5 ani care promovează ideologia transgender.

Potrivit New York Postmanualul va fi folosit în cadrul programei pe tema HIV/SIDA, care a fost reactualizată în septembrie trecut.

Titlul cărții este: „Aceștia sunt ochii mei, acesta este nasul meu, aceasta este vulva mea, acestea sunt degetele mele de la picioare”.

Autorul manualului este Lexx „The Sex Doc” Brown-James, un educator și terapeut sexual din Saint Louis.

Dacă titlul manualului nu a fost suficient pentru a ne lămuri asupra conținutului, iată spre exemplificare câteva pasaje:

„Unele fete poartă rochițe, altele nu, unele fete au vulvă, altele nu... Unii băieți au penis, dar nu toți.”

Sau:

„Pentru a fi totdeauna politicos, întreabă: «Cum te pot numi?».”

După care micuții care încă nu știu bine să se șteargă la fund sunt învățați să folosească pronumele corecte politic:

„EJ nu este nici un băiat, nici o fată. Deci nu He (El) sau She (Ea). Pentru a-i arăta atenția, folosește întotdeauna They, Them și Theirs.”

De ce e nevoie ca niște copilași de 4-5 ani să învețe despre HIV și SIDA nu ni se spune. Dar motivul nu e greu de ghicit: sub un pretext sanitar micuții sunt sexualizați și îndopați cu propagandă.

Potrivit ziarului american, materia (deci și manualul) sunt obligatorii, iar părinții nu au dreptul să își retragă copiii de la aceste ore.