ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sir Michael Caine spune că la referendumul din 2016 privind ieșirea Marii Britanii a ales să voteze pentru Brexit pentru că astfel a votat pentru „libertate".
 
„Am votat pentru Brexit.... Mai bine să fiu un stăpân sărac decât un servitor bogat”, a spus celebrul actor britanic intr-un interviu pentru Sky News. Sir Michael Caine a explicat că sprijinul său pentru independența Marii Britanii „nu a avut legătură cu rasismul, imigranți sau orice altceva, ci cu libertatea”.
 
„În politică mereu alegi un drum pe care nu ai mai fost niciodată, așa că te poți rătăci, așa că trebuie să încerci să găsești calea cea bună pentru ca totul să fie bine”, a spus actorul referindu-se la votul istoric dat de britanici în favoarea ieșirii din Uniunea Europeană.

Sir Michael Caine (84 de ani) a terminat de curând filmările la cel de-al 163-lea film al carierei, ''Going in style''.  A devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai cunoscuți actori britanici din ultimii 60 de ani după ce a jucat în filme ca „Alfie”, „The Italian Job” și în trilogia „The Dark Knight Rises”. Actorul britanic a câștigat două premii Oscar, ambele pentru roluri secundare, pentru rolurile din filmele ƒƒ„Legea Pământului/ The Cider House Rules” și „Hannah și surorile ei”.