ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un discurs rostit cu ocazia sfârșitului Ramadanului, liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a lansat un atac dur la adresa Washington-ului, în contextul acordului nuclear încheiat între Teheran și marile puteri.

Ayatollahul Ali Khamenei a vorbit împotriva politicilor "arogante" ale Washingtonului, cerând "moarte Americii" şi "moarte Israelului", conform La Stampa.
    
"Fie că acest acord nuclear va fi aprobat sau respins de liderii politici, noi nu vom înceta niciodată să ne susţinem prietenii din regiune şi poporul Palestinei, al Yemenului, Irakului, Bahrainului şi Libanului. Nici măcar după acest acord politicile noastre faţă de aroganţa Statelor Unite, care urmăresc supunerea Iranului, nu se vor schimba", a declarat ayatollahul Khamenei într-o predică rostită sâmbătă într-o moschee din Teheran. "Moarte Americii, moarte Israelului!", a adăugat liderul regimului islamist şiit de la Teheran.