ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lira sterlină a scăzut din nou marți dimineață și a ajuns la minimul ultimilor 31 de ani, în condițiile în care investitorii sunt îngrijorați cu privire la exitul Marii Britanii din Uniunea Europeană, după anunțul premierului Theresa May că ar demara procedurile în primul trimestru al anului viitor, scrie Bloomberg.

Lira sterlină a scăzut sub minimul de după Brexit, pierzând teren în raport cu 29 din cele 31 de valute importante. În prima zi a conferinței anuale a partidului Conservator din Marea Britanie, May a promis să reducă imigrația și a stability data la care Marea Britanie ar urma să declanșeze Articolul 50, care pornește un process de 2 ani de exit.

Lira sterlină a scăzut cu 0,5%, la 1,2777 dolari/liră în Londra, și a atins chiar și 1,2770 dolari/liră, cel mai scăzut nivel din 1985.

Caz șocant în Marea Britanie. Un bărbat de origine pakistaneză a fost ucis pentru că le-a urat vecinilor "Paște Fericit"