ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Barack Obama va face apel către britanici să susțină rămânerea Regatului Unit în Uniunea Europeană, în aprilie, când va merge într-o vizită oficială la Londra.
 
Potrivit The Independent, evenimentul va avea loc cu aproximativ două luni înainte de 23 iunie, data la care va fi organizat referendumul ce va decide viitorul Marii Britanii în blocul comunitar.

Aceeași publicație scrie că vizita va fi și un prilej de refacere a relațiilor cu premierul David Cameron, pe care liderul american l-a criticat într-un interviu recent, conform digi24.ro.

Recent, intr-un interviu pentru revista The Atlantic, Barack Obama a spus despre șeful guvernului britanic că nu a mai fost atent la situația din Libia, după căderea dictatorului Gaddafi, pentru că s-a lăsat distras de alte subiecte. Obama a dat vina pe Cameron și fostul președinte francez Sarkozy pentru haosul din Libia.