ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mașină a intrat în barierele de securitate de la Parlamentul din Londra, rănind mai multe persoane. Șoferul vehiculului a fost arestat sub suspiciunea de terorism, a anunțat poliția, informează BBC News. 
O serie de martori oculari au afirmat că un Ford Fiesta argintiu a lovit în mod deliberat persoanele aflate pe stradă, în timp ce se îndrepta spre banda opusă.

Imaginile difuzate de BBC arată momentul în care mașina trece peste o trecere de pietoni inainte să forțeze barierele de securitate. Un ofițer de poliție poate fi văzut sărind peste o altă barieră pentru a-i ieși în cale.

Poliția nu a putut preciza dacă este vorba de un atac terorist: "Încă încercăm să ne dăm seama”, a declarat o purtătoare de cuvânt
Serviciul de ambulanță din Londra a confirmat că au fost tratate două persoane la fața locului care au fost apoi transportate la spital. Rănile nu erau grave.

Scotland Yard a anunțat pe Twitter: „Deși orice este posibil, unitatea anti-terorism a Poliției Metropolitane coordonează investigația de la Westminster”.

Un martor a declarat că a văzut cum mașina a lovit un ciclist, înainte să accelereze spre bariere și să le lovească.

Ewalina Ochab, un martor, a declarat pentru Press Association: „Pare că a fost intenționat – mașina a intrat cu viteză în bariere. Mergeam pe cealaltă parte a drumului. Am auzit zgomote și cineva țipa. M-am întors și am văzut o mașină argintie care conduce foarte aproape de trotuar”.