ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iubirea homosexuală între doi adolescenți. Este tema aleasă de cei de la  care și-au propus, se vde, să meargă până-n pânzele albe cu propaganda gay. Așa că, după ce au făcut primul pas cu personaje gay în desenele animate „În căutarea lui Dory” și mai recentul „Frumosa și Bestia”, cei de la Disney Pixar au creat „In a Heartbeat”, desenul animat conceput să-i învețe pe băieții adolescenți tineri că e ceva normal să fii bărbat și să îți placă bărbații. Filmul a debutat pe  YouTube și  a reușit să obținând 12.000.000 de vizualizări în trei zile.

Ce au văzut pe Youtube cei 12.000.000 de oameni? Povestea unui băiat căruia i se aprind călcâiele după un alt băiat,  așa că își urmărește victima și încearcă să o seducă. Numai că „alesul” său trăiește o mare dilemă existențială: să facă sau nu sex cu amorezul  disperat. Povestea pare să aibă un final fericit pentru cei care iubesc poveștile spuse „pe la spate”. 

Basmele fraților Grimm au ajuns, probabil, prea răsuflate pentru celebra companie americană, care servește copiilor de azi astfel de „lecții”de viață, transpuse în desene animate.
Mișcarea este cât se poate de inteligentă, pentru că autorii unor astfel de povești știu perfect cum funcționează mintea copiilor. Un copil care a văzut „Războiul stelelor” vrea să fie Luke Skywalker, cine s-a uitat la Superman visează să se cațere cu ușurință pe clădiri. De ce atunci un băiat care a urmărit acest love-story destinat copiilor nu ar dori să încerce o relație cu colegul de bancă?
 
După ce susținătorii homosexualității au declanșat pe rețelele de socializare campania #GiveElsaAGirlfriend (dați-i Elsei o iubită), pentru ca personalul principal din Frozen2 să devină prima eroină LGBT din lumea desenelor animate, Compania Disney nu a mai avut nicio barieră în a aduce pe marile ecrane personaje desenate homosexuale.„ În căutarea lui Dory” (Finding Dory) a  devenit anul trecut și primul film de animație al celor de la Disney în care apare un cuplu de lesbiene care cresc un copil, o fetiță, care este înlocuită cu caracatița Hank.