ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte a postat pe contul său de pe Truth Social un mesaj demolator la adresa FBI, care a ascuns povestea laptopului lui Hunter Biden, acuzând Biroul de Investigații de „amestec în alegeri”.

În postare, Trump a scris:

„Se dovedește deci, de o manieră zdrobitoare, că FBI a îngropat povestea laptopului lui Hunter Biden înainte de alegeri, știind că, dacă nu face asta, Trump ar fi câștigat cu ușurință alegerile prezidențiale din 2020.”

Mai departe, al 45-lea președinte al SUA a numit această manevră a FBI o „fraudă” fără precendent în istoria Americii.

El a cerut să fie declarat învingător legitim al alegerilor din 2020. Sau, în cel mai rău caz, ca alegerile de acum doi ani să fie declarate „compromise”, astfel încât să poată avea loc cât mai rapid noi alegeri prezidențiale.

„Este vorba de o FRAUDĂ și de un AMESTEC ELECTORAL masive, la un nivel nemaivăzut în țara noastră.

„SOLUȚIA: Declarați învingătorul legitim sau, și aceasta ar fi o soluție minimală, declarați alegerile din 2020 iremediabil compromise și organizați noi alegeri imediat!”

 

Zilele trecute, Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei Meta, a recunoscut că Facebook a cenzurat povestea laptopului lui Hunter Biden la solicitarea expresă a FBI.

Pentru această operațiune, Zuckerberg a explicat că a folosit algoritmii de cenzură ai platformei.

Este plauzibil ca FBI să fi avut intervenții asemănătoare la toate celelalte platforme care au cenzurat drastic povestea laptopului, inclusiv Twitter sau YouTube.