ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Armata canadiană (parte a NATO) a adoptat un nou cod vestimentar care nu mai face deosebire între „genuri”: de acum, tot ce poartă un „bărbat” poate purta și o „femeie”. Și invers.

„Înfățișarea Forțelor Armate Canadiene nu a ținut pasul cu societatea canadiană pe care o servește”, se arată cu regret într-un material de tipul FAQ (Întrebări Frecvente) publicat marți de guvernul Canadei.

Această racilă trebuia eliminată cât mai rapid.

Principala modificare prevăzută de măsurile care vor intra în vigoare în septembrie este că nu se mai face deosebirea între „bărbați” și „femei”.

Aceasta înseamnă că toate accesoriile rezervate până acum femeilor vor putea fi purtate și de bărbați. Și viceversa.

Astfel, din septembrie, în trupele canadiene vor putea fi văzuți bărbați în fuste, cu ciorapi de nailon și cu gentuțe.

De asemenea, în privința lungimii părului sau a cerceilor, singura restricție va ține de posibilitatea de a utiliza echipamentul.

În schimb, culoarea părului nu va mai avea restricții. Nici posibilitatea de a fi tatuat pe față.

O altă măsură binefăcătoare de eliberare a identității ascunse în orice soldat cu inimă duioasă este că, de acum, și bărbații vor putea purta coc, codițe sau coadă de cal.

Reciproc, femeile vor putea purta bărbi sau mustăți.

Cu puțină imaginație, putem crea la repezeală imaginea unui soldat inamic de-al lui Putin, din septembrie încolo:el va putea purta coc, barbă, unghii lungi, fustă și tatuaj pe față.

Cum să nu fugă rușii rupând pământul?

Însă întrebarea cea mai fierbinte este: cât va mai dura până ce asemenea măsuri vor deveni obligatorii la nivelul întregului NATO? Deci, și în România.