ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Noua lege care impune 11 vaccinuri pentru copii reprezintă o gravă eroare de sănătate publică. A fost menționată pe larg de presă. Noi, profesioniștii din domeniul sănătății, medicii sau cei care administrăm vaccinuri suntem obligați din punct de vedere juridic la o acțiune care s-ar putea întoarce împotriva unora dintre pacienții noștri, împotriva profesiei noastre și a noastră. Veți înțelege de ce ...”. Cu aceste cuvinte își încep apelul profesorii Luc Montagnier,  descoperitorul virusului HIV și premiat cu Nobel, și Henri Joyeux, care s-au alăturat încă de anul trecut în tabăra celor ce se opun vaccinării obligatorii.  

În apelul intitulat „11 vaccinuri: apel urgent către cadrele medicale și personalul medical”, cei doi profesori francezi susțin că nu sunt împotriva vaccinurilor, însă se opun imunizării sistematice și, în cele mai multe cazuri, la copii care nu au împlinit vârsta de doi ani, scrie agoravox.fr.

„Aceste practici expun copiii la complicații, deoarece sistemul lor imunitar nu este pregătit să primească o agresiune atât de mare antigenică”, se spune în text.
 
Profesorii francezi enumeră și consecințele grave „și de care trebuie să vă temeți:

Moartea subită a copilului, chiar dacă este mai rară;
 
Afecțiuni autoimune grave și debilitante în următorii ani, în special datorită prezenței unor cantități excesive de adjuvant de aluminiu în compoziția majorității vaccinurilor;
 
Riscurile apariției anumitor forme de cancer, în special de oase, mușchi, cartilagii, extrem de grave la adolescenți și tineri, depistate deja la animalele care au fost imunicate cu vaccinuri cu adjuvant de aluminiu.

De asemenea, susțin cei doi profesori în apelul către confrații din domeniul sanitar, cei care trebuie să își facă griji sunt: medicii și chirurgii generaliști, rezidenții spitalelor, indiferent de specialități, studenții la medicină, farmacie, fizioterapie, cei din industria farmaceutică, moașele, asistentele medicale și restul personalui sanitar
 

Cele trei decizii extrem de grave pe care profesorii francezi le amintesc în apelul lor sunt:

Faptul că orice copil născut în Franța trebuie să primească, începând cu data  de 1 ianuarie 2018, înainte de a împlini doi ani, unsprezece vaccinuri obligatorii, față de cele trei, câte erau înainte.
 
Copiii nevaccinați nu vor mai avea acces la instituțiile  de îngrijire colectivă începând cu 1 iunie 2018.
 
Părinții refractari nu mai intră sub incidența Codului Sănătății Publice, ci a Codului Penal privind sănătatea copilului și care prevede o pedeapsă mult mai dură: doi ani de închisoare și o amendă de 30.000 de euro.

„Această creștere bruscă a numărului de vaccinuri obligatorii și a sancțiunilor este prezentată de ministrul Solidarității și Sănătății, Agnès Buzyn, drept o modalitate de a "restabili încrederea francezilor" în vaccinare. Este însă vorba de un sens contrar celui privind sănătatea publică și pe care ministrul Sănătății, susținut de producătorii de vaccinuri, vrea să îl impună, făcând familiile responsabile”, spun autorii apelului.

„Noi, profesorul Luc Montagnier și profesorul Henri Joyeux, lansăm astăzi acest apel colegilor noștri și întregului personal medical din Franța, din cauza unui pericol și mai iminent care vă privește personal ca profesioniști în domeniul sănătății.
 
În ultimă instanță sunteți singurele persoane responsabile de toate acțiunile pe care le efectuați asupra pacienților voștri. Astăzi, ministrul Sănătății sugerează că statul francez va "acoperi" toate cazurile de accidente sau efectele secundare care au legătură cu vaccinurile. Cu toate astea, mâine, noile legi privind „acțiunile comune" ale asociațiilor pacienților vă pot face vulnerabili în fața urmăririi penale, cu consecințe dramatice atât pentru viața profesională, cât și pentru cea personală”, avertizează cei doi.

Asta în condițiile în care, reamintesc profesorii Luc Montagnier și Henri Joyeux, laboratoarele care fabrică vaccinuri nu-și mai asumă nicio responsabilitate, chiar dacă vaccinurile lor nu au fost supuse tuturor testelor necesare pentru medicamente care trebuie să obțină AMM (o autorizație de punere pe piață)

„Efectele celor 11 vaccinuri asupra sistemului imunitar al copiilor sub vârsta de doi ani și din a șasea săptămână de viață poartă cu ele numeroase semne de întrebare și la care Știința nu a putut răspunde nici azi, mai ales în ceea ce privește apariția bolilor inflamatorii cronice sau autoimune”, avertizează cei doi profesori francezi.

Laureatul premiului Nobel, profesorul Luc Montagnier, care a descoperit virusul imunodeficienței umane, este absolvent al Facultății de Medicină și al Facultății de Științe Biologice ale Universității din Paris. 

În cadrul noului Departament de Virusologie de la Institutul Pasteur, profesorul Luc Montagnier a fondat Unitatea de Cercetare Virală Oncologică, unde și-a dedicat activitatea studiului virusurilor cancerigene, în special retrovirusurilor oncogene, aspectelor biochimice ale interferonului și transformărilor maligne, inclusive la schimburile membranare în relație cu creșterea pe mediul de agar, o nouă proprietate a celulelor maligne din culturi, la descoperirea cărora a contribuit.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews