Arhiepiscopia Ortodoxă Greacă a Americii a făcut pași semnificativi spre reluarea lucrărilor de reconstruire reconstruire a bisericii ortodoxe Sf. Nicolae din New York distrusă în atacul terorist din 11 septembrie 2001, informează Basilica.
 
Potrivit sursei citate, un nou consiliu de administrație al  bisericii ortodoxe Sf. Nicolae din New York a fost ales recent iar în ziua de 6 decembrie, de hramul lăcașului de cult va avea loc la memorialul World Trade Center  o ceremonie aniversară pentru a sărbători acest moment.
 
Se preconizează că numărul membrilor consiliului de administrație va crește în viitorul apropiat, vizând oameni din întreaga Arhiepiscopie.
 
Consiliul va fi dizolvat la una an după terminarea construcției.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews