ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Companiile aeriene ce fac parte din Lufthansa Group (Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, SWISS și Eurowings) au introdus de la 1 februarie obligativitatea purtării la bordul aeronavelor a unor tipuri de măști cu standard superior de protecție pe zborurile spre și din Germania.
 
Începând cu 1 februarie 2021, pasagerilor li secere să poarte fie o mască chirurgicală, fie o mască FFP2 sau mască cu standardul KN95 / N95 în timpul îmbarcării, zborului și la ieșirea din aeronavă. Măștile zilnice nu vor mai fi permise, după cum scrie bussinestraveller.com.
 
Prin adaptarea noului regulamentului, Lufthansa pune practic în aplicare rezoluție adoptată de guvernele federale și de stat din Germania n data de 19 ianuarie.
 
Operatorii aerieni din cadrul grupului Lufthansa au introdus deja din mai 2020 cerința de a purta o mască la bordul avioanelor lor, aceastea fiind primele companii aeriene care au impus această regulă. Până în prezent erau permise și măștile textile sau eșarfele, important fiind ca nasul și gura să fie acoperite.