ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gruparea jihadistă Statul Islamic a publicat o înregistrare video în care ameninţă că va ataca Rusia "foarte curând", a anunţat grupul de monitorizare a website-urile islamiste SITE, preluat de Agerpres.

Al-Hayat Media Center, divizia media în limbi străine a Statului Islamic, a realizat şi dat publicităţii o înregistrare video în limba rusă în care se afirmă: "Curând, foarte curând, sângele se va întinde ca un ocean", a menţionat SITE.

Rusia a lansat o campanie aeriană în Siria la 30 septembrie în sprijinul forţelor preşedintelui Bashar al-Assad împotriva grupărilor teroriste, între care şi organizaţia jihadistă Statul Islamic.

Oficiali din serviciile de spionaj occidentale estimează că gruparea jihadistă a plasat o bombă în avionul rus Airbus A321-200, prăbuşit pe 31 octombrie în peninsula egipteană Sinai, tragedia în urma căreia şi-au pierdut viaţa 214 pasageri şi cei 7 membri ai echipajului.


Conţinutul mesajului video poate fi văzut AICI. Vă avertizăm că poate conţine imagini care vă pot afecta emoţional!