ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Franței, Emmanuel Macron și liderul republican, Donald Trump vor mai multe informații despre moartea jurnalistului Kashoggy, după ce a fost  ucis pe 2 octombrie, în consulatul din Istanbul, potrivit Mediafax.

O sursă de la Paltul Elysee, a confirmat faptul că Macron și omologul său american, Donald Trump,vor ca Arabia Saudită să dezvăluie tot adevărul în legătura cu uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi. Cei doi lideri au discutat asupra acestui subiect într-o ședință la Palatul Elysee și au căzut de comun acord ca acest caz să nu destabilizeze mai mult Orientul Mijlociu, adăugând că situația ar putea crea o oportunitate de soluționare pe cale politică a războiului din Yemen.

În data de 2 octombrie jurnalistul Khashoggi a mers în Consulatul saudit din Istanbul pentru obținerea actelor de căsătorie,de atunci fiind dat dispărut. Nici până în prezent nu i-a fost găsit cadavrul.