ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția lui Volodomir Zelensky, Olena Zelenska, a fost suită pe coperta revistei Vogue. Bine, ca să fie clar, nu chiar pe coperta reală ci pe cea virtuală, după cum explică Vogue, care mai afirmă că doar o parte din acest reportaj digital va fi publicată și în numărul tipărit din octombrie.

Olena a fost fotografiată, prost, de mult prea prizata fotografă Annie Leibovitz. Crăcită spre privitor și cu toate reflectoarele aruncate pe față, Olena pare o broască de baltă (aka Bombina bombina) expusă public, gata să sară dintr-un borcan de la Muzeul Antipa. Ea în Vogue, el în Time, ce mai urmează: Playboy?, scrie internetul.

Mai grav e că studioul ad-hoc, ca și poziția vedetei feminine de la Kiev, cum zice Ion Cristoiu, au mai fost folosite, mult mai reușit, zicem noi, de vedeta masculină a zilei, recte soțul ei, Volodea, fotografiat pentru AP (via Times of Israel) de tânărul fotograf Evgeniy Maloletka și pentru Reuters de Umit Bektas, care ar trebui să-i ceară drepturi de autor amatoarei de set-up-uri ieftine Annie Leibovitz.

Citiți și Ion Cristoiu: Pictorialul familiei Zelenski - o sfidare la adresa ucrainenilor care mor pe front. Sunt în vogă: el în Time, ea în Vogue, ce mai urmează - Playboy?

Practic putem vorbi de un plagiat foto comis de celebra fotografă în vogă care dă poze în Vogue. Iată dovezile: