ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Judecătorul federal din Florida care a aprobat descinderea FBI la reședința lui Trump este un fost donator al lui Obama și avea legături cu pedofilul condamnat Jeffrey Epstein.

Potrivit unor surse citate de New York Post, judecătorul  Bruce Reinhart (foto dreapta) este magistratul care a dat undă verde percheziției agenților federali la Mar-a-Lago.

Reinhart a fost făcut judecător de instrucție în martie 2018, după zece ani de practică privată în justiție.

În noiembrie trecut, Miami Herald a scris că Bruce Reinhart a reprezentat în instanță mai mulți foști angajați ai lui Jeffrey Epstein (foto stânga): piloți ai pedofilului, pe organizatoarea sa de program, Sarah Kellen, și pe Nadia Marcinkova, numită de Epstein „sclava sa sexuală iugoslavă”.

Kellen și Marcinkova se numără printre apropiații lui Epstein care au beneficiat de acordul judiciar controversat din 2007 cu procurorii federali, prin care pedofilului i s-a permis să pledeze vinovat pentru infracțiuni de stat, NU infracțiuni federale.

Ca urmare, Epstein a primit o pedeapsă de numai 13 luni de închisoare, perioadă în care i s-a permis să meargă la muncă la biroul uneia din firmele sale.

Până la 1 ianuarie  2008, Bruce Reinhart a lucrat la biroul Procurorului din Florida de Sud, când a demisionat și s-a angajat să îi reprezinte pe angajații lui Jeffrey Epstein.

Potrivit Comisiei Electorale Federale, la zece luni după ce a început să lucreze pentru apărarea acestora, Reinhart a donat 1.000 de dolari direct pentru campania electorală a lui Barack Obama, și încă 1.000 de dolari către organizația acestuia care se ocupa de donații, Obama Victory Fund.

Potrivit Miami Herald, Reinhart a fost dat în judecată de două dintre victimele lui Epstein, care l-au acuzat pe acesta că a schimbat tabăra în mijlocul procesului și a folosit informațiile pe care le avea de la Biroul Procurorului din Florida pentru apărarea acuzaților.