Provincia spaniolă Andaluzia impune prin lege „dictatura de gen” prin noi dispoziții despotice care obligă îndoctrinarea LGBT a familiilor, școlilor, a mass-media și a profesiei medicale, pentru a preveni „atitudinile fobice față de cei din comunitatea LGBT, în sfera socială, a educației, de recreere și sport, dar și în familii sau în alte domenii”, anunță site-ul osservatoriogender.it.

Regulile legislative care au fost introduse la începutul anului sub denumirea „Legea pentru garantarea drepturilor, tratamentului egal și nediscriminării persoanelor LGBTI și a familiilor lor din Andaluzia”, ​​vor fi obligatorii și pentru numeroasele școli catolice supuse reglementărilor guvernamentale.

Cei care au pus umărul la aprobarea „diktatului LGBT” au fost politicienii din majoritatea socialistă prezentă în parlament, care au readus pe tapet un proiect de lege deja luat drept model pe întreg teritoriul Spaniei. Un plan real de supunere față de agenda globalistă a teoriei de gen care a făcut ca, într-un timp relativ scurt, mai mult de jumătate din comunitățile autonome din Spania, să fie supuse acestei legi privind „protejarea” comunității LGBT.

Noile dispoziții din provincia Andaluzia, așa cum au fost dezvăluite de Lifesitenews, urmăresc reducerea la tăcere a tuturor vocilor disidente privind genul și "drepturile" LGBT, interzicând oricui „să folosească în mod repetat expresii degradante din motive de orientare sexuală, identitate sexuală sau expresii de gen, prin orice mijloc de comunicare, inclusiv pe rețelele sociale.

În domeniul educației, noua legislație stabilește că programele educaționale trebuie să fie "non-binare" și să nu îi învețe pe studenți că există doar două sexe. Mesajul pe care școlile vor avea sarcina de a-l promova printre elevi va fi mai degrabă că fiecare are "dreptul" de a avea sexul dorit de el.
 
În septembrie 2017, parlamentul spaniol a dat votul final pentru proiectul legislativ nr. 122/000097, redactat de formațiunea politică de extremă stângă Podemos și supranumit „Legea Egalității”, ce are ca obiectiv declarat apărarea minorităților sexuale și de „identitate de gen” de orice pretinsă discriminare împotriva lor. Simpla pronunțare a unei opinii care poate jigni minoritățile în cauză atrage o amendă de până la 3.000 de euro. Nimeni nu va mai putea spune nimic, nimic măcar experții și cei din mediile universitare nu vor mai putea scrie opinii care contrazic ideologia de gen sau afirmă că homosexualitatea este un comportament de risc. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews