ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Viitorul Europei" este titlul unui manifest-video creat de ramura germană a Mișcării Identitare, o mișcare de tineret, anti migrație. Tinerii care au realizat videoclipul, adresat nu doar cancelarului german Angela Merkel, ci tuturor politicienilor europeni care, prin tezele lor, vor să distrugă identitatea națiunilor, sacrificând valorile naționale și tradițiile pentru o utopie multiculturală.

Mișcarea Identitară nu își dorește să facă parte dintr-un sistem politic tradițional și nici nu vrea să se lase disciplinată de dogmele multiculturalismului impus de politicieni. 
 
Mișcarea Identitară a început în Franța, avându-și rădăcinile în Noua Dreaptă Franceză. De la izbucnirea crizei migranților, Identitarii s-au extins în Austria și Germania, unde au organizat proteste pentru a atrage atenția asupra mesajului lor. În manifestul video, tinerii vorbesc despre criza migranților și cer stoparea politicilor care fură drepturile la identitate și la auto-determinare.

"Politicile voastre sacrifică valorile și tradițiile noastre pentru o utopie multiculturală.

Europa noastră moare, iar viitorul ne este amenințat. Ceea ce în alte țări este normal, la noi  este periclitat de guvernul nostru.
Identitatea este un lucru prețios. Am redevenit conștienți de asta.
Suntem legați de o istorie a Germaniei și a Europei de peste 1000 de ani. Și ducem mai departe aceste legături.
 Ați impus interdicții asupra gândirii și  a liberei exprimări și ați impus un spirit bolnav.
Îi iubiți și îi sprijiniți pe străini, dar urâți și luptați împotriva a tot ceea ce este al nostru.
Vreți să ne faceți să credem că nu mai avem identitate și că toți suntem ceva omogen. Că trebuie să fim reprimați și înlocuiți.
 Vorbiți despre diversitatea culturilor și cu toate astea voi sunteți cei care le distrugeți.
Vorbiți despre libertate și autodepășire, dar creați apatie și egoism. Transformați oamenii în mărfuri și copiii în obiecte. Și decretați că familiile și cele două sexe sunt ceva învechit.
 Vorbiți despre Europa, dar uitați de oamenii ei.
 Ne populați pământurile cu străini pe care noi nu îi înțelegem.
Creați o lume nouă și ne transformați pe noi în străini.

Cerem stoparea politicilor care ne fură drepturile la identitate și la auto-determinare.
Cerem stoparea sistemului de educație  care vrea să ne picure în suflete rușinea și ura.
Cerem stoparea convenționalismului social în care judecata cedează în fața „politically correctness”.
Nu ne vom lăsa disciplinați de dogmele multiculturalismului. 
Suntem gata pentru a ne recuceri drepturile!
Vrem Europa noastră, NU Uniunea voastră!
Scopul nostru  este de a nu deveni parte a discursului, ci de a ajunge la un consens.
 
Nu vrem să discutăm, ci vrem un nou limbaj. Nu vrem un loc în picioare la masa discuțiilor, vrem să punem punct discuțiilor!

Suntem tinerii fără un trecut migrator care doresc să trăiască și deocamdată nu au renunțat la țara lor. Politicile voastre ne-au furat viitorul, dar noi dorim un viitor pentru noi și pentru copiii noștri. 

Suntem Mișcarea Identitară!"