ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a lansat un atac dur la adresa „sistemului neo-conservator globalist” care „ne-a târât în războaie fără sfărșit” și a împins America până în pragul celui de-Al III-lea Război Mondial.

Într-un clip electoral dat publicității pe 16 martie și intitulat „Agenda 47: Prevenirea celui de-Al III-lea Război Mondial”, Trump avertizează încă o dată că războiul din Ucraina se poate transforma cu ușurință într-o nouă conflagrație mondială, care ar putea duce la un „Armageddon nuclear”.

În clip, care se constituie într-un excepțional manifest politic, el spune:

„Nu am fost niciodată mai aproape de Al III-lea Război Mondial decât suntem astăzi, în timpul lui Joe Biden.”

Cerând oprirea imediată a războiului din Ucraina, adaugă:

„Cu fiecare zi în care această bătălie prin procură continuă, riscăm un război mondial.”

Și:

„Trebuie să existe și un angajament total de a demantela întregul sistem globalist neo-conservator care ne târăște permanent în războaie fără sfârșit, pretinzând că luptă pentru libertate și democrație în străinătate, în timp ce ne-au transformat într-o țară din lumea a treia și într-o dictatură din lumea a treia, aici, la noi acasă.”

Trump continuă:

„Departamentul de Stat, funcționărimea din (Departamentul de) Apărăre, serviciile de informații și toate celelalte trebuie complet remaniate și reconstruite pentru a-i da afară pe agenții Statului Paralel și a acorda prioritate Americii.”

Mai departe:

„Trebuie să ducem la bun sfârșit procesul pe care l-am început sub administrația mea, de a reevalua fundamental obiectivul și misiunea NATO.”

Și:

„Sistemul nostru de politică externă continuă să încerce să târască lumea într-un conflict cu o Rusie dotată cu arme nucleare pe baza minciunii că Rusia reprezintă cea mai mare amenințare la adresa noastră.”

După care face o afirmație pentru care i se vor arunca multe zoaie în cap:

„Cea mai mare amenințare astăzi pentru civilizația occidentală nu este Rusia. Mai mult ca oricare alta, probabil, (cea mai mare amenințare) suntem noi înșine și anumite persoane oribile care detestă Statele Unite și care ne reprezintă.”

Și Trump continuă pe același ton:

„(Cea mai mare amenințare) este desființarea frontierelor noastre naționale.

„Este eșecul poliției în propriile noastre orașe.

„Este distrugerea statului de drept din interior.

„Este prăbușirea familiei ca celulă de bază a societății și prăbușirea natalității la niște niveluri de necrezut.

„Sunt marxiștii care ar vrea să devenim o națiune fără Dumnezeu, care să se închine la altarul rasei, al sexului și al mediului.

„Și este pătura globalistă care ne-a făcut total dependenți de China și de alte țări străine care ne urăsc.”

Atacul lui Trump la adresa forțelor globaliste continuă astfel:

„Acești globaliști vor să risipească toată vigoarea, tot sângele și toate bogățiile Americii, să vâneze monștri și fantome în străinătate – distrăgându-ne atenția de la ravagiile pe care le fac aici la noi. Aceste forțe produc mai multe pagube Americii decât ar fi visat vreodată Rusia și China.”

Și Donald Trump conchide:

„Înlăturarea sistemului bolnav și corupt este sarcina uriașă care îi revine următorului președinte. Și sunt singurul care o poate face. Sunt singurul care poate duce la bun sfârșit această sarcină. Și știu exact ce trebuie făcut.”

 
 
 
 
 
 
0:00 / 3:35