ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alegerea lui Donald Trump a dat peste cap planurile "tinerilor frumoși și liberi". Imediat după aflarea rezultatelor, aceștia au ieșit pe străzile orașelor din America pentru a-i cere lui Trump să plece. Gestul este fără precedent în istoria alegerilor din SUA, mai ales că rezultatele finale îl dau câștigător pe Trump atât la numărul de electori cât și la votul popular.

Această atmosferă este întreținută de presă. CNN este printre cei mai vehemenți contestatari ai lui Trump, postul de știri recurgând chiar la cele mai josnice tertipuri pentru a-și atinge scopul.

Zilele trecute, CNN a difuzat un interviu aranjat, mai exact un reporter a înscenat un interviu cu un om furios că Hilary Clinton a pierdut alegerile. De fapt era vorba de un fost cameraman al CNN.

"Avem nevoie acum ca Hilary să se ridice, să dea în judecată SUA", spunea furios intervievatul, care gesticula în acest timp. Declarația a fost surprinsă în direct la CNN, chiar în timpul protestelor anti-Trump.

"Deci nu crezi că aceste alegeri au fost câștigate corect?", a sunat întrebarea. "Cum a câștigat corect? Hilary a avut mai multe voruri! Mai mulți oameni au votat pentru Hilary".

Alegerile au fost câștigate corect pentru că sistemul cu electori este folosit la alegerile din SUA de de secole.

Apoi iese la suprafață minciuna celor de CNN. Don Lemon, gazda emisiunii, face o gafă majoră și se dă singur de gol fără să-și dea seama, spunând că intervievatul este un fost cameraman al CNN. Această parte lipsește din clipul încărcat pe YouTube.