ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Majoritatea americanilor care au auzit de „Marea Resetare”, concept susținut de Formul Econonomic Mondial pentru a promova un nou globalism și controlul tehnocrat al comportamentului uman, se opune obiectivelor sale.

Un sondaj realizat de Rasmussen Reporters și The Heartland Institute relevă faptul că 53% dintre americani se opun Marii Resetări, comparativ cu 42% care susțin obiectivele sale. 4% spun că nu sunt siguri.
 
În timp ce votanții din statele-swing sunt mai predispuși să se opună agendei Great Reset, este evidentă și diferența dintre democrați și republicani în acest caz. Astfel, 72% dintre democrați sprijină inițiativa FEM și a globaliștilor, în frunte cu Joe Biden, in timp ce 76% dintre republicani o resping.

Potrivit sondajului, „americanii înțeleg că suveranitatea națională este superioară globalismului”. Mai mult, conform datelor, americanii sunt precauți în privința mișcării anticapitaliste Great Reset a Forumului Economic Mondial. Cel puțin în mod aparent, americanii sunt conștienți de faptul că globalismul nu reprezintă răspunsul la problemele politicii SUA ”.
Great Reset este o mișcare concepută de fondatorul Forumului Economic Mondial Klaus Schwab, prin care se dorește folosirea crizei coronavirusului pentru a reorganiza lumea și a avansa tehnologiile de supraveghere pentru a urmări și controla comportamentul uman.

Schwab a publicat recent o carte numită „COVID-19: Marea Resetare” în care arată că, în pofida pandemiei care nu reprezintă o „amenințare existențială”, ea ar trebui exploatată pentru a reordona complet lumea și a introduce o distopie tehnocratică transumanistă.

Mass-media maninstream precum New York Times susține în continuare că „Marea Resetare” este o „teorie a conspirației”, deși lideri mondiali or promovează pe față. Președintele proiectat Joe Biden este unul dintre marii promotori ai Marii Resetări. El și-a însușit în campania sa electorală sloganul acestei mișcări, și anume „Build Back Better” (Să construim la loc mai bine).