ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De parcă Europa nu era sufocată îndeajuns de imigranții din Africa și Orientul Mijlociu, lui moș Biden i-a mai venit o idee...

O informație bombă aflată în exclusivitate de postul american CBS arată că secretarul Afacerilor Interne din administrația Biden, Alejandro Mayorkas, are planurile făcute pentru a muta o parte din imigranții din America Latină în Grecia și Italia.

CBS mai adaugă că scopul acestei idei este de a descuraja asaltul migrator asupra frontierei dintre Statele Unite și Mexic.

Cu alte cuvinte, este vorba de imigranți care vin din toate colțurile lumii în America Latină, pe care o privesc ca o trambulină pentru a ajunge în SUA.

Postul american explică:

„Inițiativa ar presupune ca Grecia și Italia să primească imigranți luați în evidență la birourile de imigrație pe care administrația Biden le-a înființat anul trecut în patru țări din America Latină, cu scopul de a ține sub obsevație imigranții care speră să ajungă în SUA.”

Nu există o legislație internațională în baza căreia să aibă loc acest matrapazlâc abject.

El se poate realiza doar în baza unor acorduri bilaterale dintre Washington și Roma, respectiv Atena.

Doar că atât Italia cât și Grecia sunt de mult înecate de valul migraționist dezlănțuit în 2015 cu binecuvântarea Angelei Merkel și abia mai respiră.

An de an, cele două state adresează cereri Bruxelles-ului să „împartă” povara imigranților cu restul țărilor UE.

Așa au apărut cotele de imigranți.

De ce ar avea acum interes Grecia și Italia să primească și imigranții lui Biden din America Latină?

Nu e greu de bănuit.

Pentru că Biden va bate cu pumnul în masă la Bruxelles pentru redistribuirea acestor imigranți și UE se va executa.

Iar Atena și Roma speră ca, la redistribuire și beneficiind de autoritatea augustului Pumn, pe lângă ei, să scape și de o parte din propriii venetici.

Introduși la grămadă în cotele de imigranți, aceștia vor ajunge în toate colțurile UE. Inclusiv în România.

P.S. Și totuși de ce nici Statele Unite, nici Grecia, nici Italia, nici alte țări din UE nu își apără frontierele de imigranți și privesc cu mâinile în sân cum sunt invadate?

Evident, înlocuirea populațiilor și distrugerea civilizației creștine sunt doar niște teorii ale conspirației.