ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Informațiile despre existența coronavirusului cu luni de zile înainte de ce știam până acum răstoarnă tot ce credeam că știm despre pandemie. Un comentariu făcut de Tucker Carlson la Fox News pe care jurnalistul Adrian Pătrușcă l-a tradus pentru cititorii EVZ. și, în baza parteneriatului nostru cu prestigioasa publicație, și pentru DVS.
 

Ați auzit multe despre „frauda electorală”. Însă acum vin informații și mai serioase, despre o fraudă globală care a început cu mult înainte de Ziua Alegerilor și a distrus milioane de vieți, a ucis sute de mii și a afectat grav rezultatul alegerilor noastre prezidențiale.

Vorbim, desigur, despre pandemia de coronavirus. Pe scurt, am fost mințiți.

ADVERTISMENTSCROLL TO CONTINUE WITH CONTENT
Ultima dovadă este oferită de eșantioane prelevate cu ocazia donărilor de sânge organizate de Crucea Roșie anul trecut și analizate de Centrul american pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) într-un studiu publicat luni.

Cercetătorii au examinat 39 de eșantioane de sânge din California, Washington și Oregon, care au fost prelevate între 13 și 16 decembrie 2019.

La vremea respectivă, nimeni din Statele Unite nu auzise vorbindu-se de COVID-19. Guvernul chinez nici măcar nu a recunoscut existența lui până pe 31 decembrie.

Și totuși fiecare dintre aceste eșantioane a reacționat pozitiv la anticorpii coronavirus. Țineți minte că anticorpii nu se dezvoltă decât la cel puțin o săptămână după expunerea la virus.

Prin urmare, coronavirusul uman se răspândea în rândurile populației americane cu mult mai devreme, posibil cu luni înainte, decât ni s-a spus. Încă nu știm cum s-a petrecut asta, dar știm cu certitudine că s-a petrecut.

CDC a descoperit alte zeci de eșantioane de sânge testate pozitiv, prelevate la sfârșitul lui decembrie, în multe alte părți ale SUA – în Michigan, Iowa și Massachusetts.

Analize ale testelor din alte țări au arătat o răspândire chiar mai timpurie. Oamenii de știință știu acum că virusul s-a răspândit în Italia încă din septembrie 2019, iar în America de Sud, din noiembrie.

Așadar, este limpede că ceea ce ni s-a spus de aproape un an despre originile coronavirusului nu este adevărat. De ce aflăm acest lucru abia acum, la o lună după alegerile prezidențiale? Am avut teste anticorp credibile încă din vară, însă nimănui nu i-a trecut prin cap până acum să testeze eșantioanele de sânge de la Crucea Roșie?

De ce aleșii nu au solicitat o dare de seamă coerentă privind originea acestui virus care a schimbat definitiv istoria americană, cum a ajuns el în Statele Unite și cum s-a răspândit la toată populația?

De ce nu știm încă acest lucru?

Pentru că nimănui nu părea să-i pese. Aleșii noștri erau prea ocupați să profite de noua lor putere. Închideau afacerile mici și interziceau oamenilor să se plimbe cu barca fără mască.n ianuarie, acum 11 luni, Departamentul de Securitate Internă avertizase că aeroporturile americane ar putea fi punctul zero al unei noi pandemii, dar Congresul a căscat plictisit.

Pe 24 ianuarie, o zi în care, după cum dovedesc eșantioanele de sânge, virusul se răspândise deja pe continentul american, administrația Trump a ținut un briefieng clasificat în legătură cu coronavirusul pentru întreg Senatul SUA, însă doar 14 senatori au participat.


De ce? Pentru că 24 ianuarie a fost ultima zi a declarațiilor de deschidere ale Democraților în Senat în procesul de impeachment împotriva lui Donald Trump.

Așa că cei însărcinați cu protejarea țării nu și-au făcut griji de coronavirus, ci stăteau în fața oglinzilor, repetând pentru momentul în care se puteau confrunta cu Alan Dershowitz despre îngrozitoarea convorbire telefonică cu Zelenski.

Acum, ei susțin că pandemia i-a luat complet prin surprindere. Cum pot să scape cu această explicație? Scapă, pentru că sistemul nostru de sănătate publică îi acoperă, așa cum a făcut-o tot anul.

Cu două zile înainte de acest briefing clasificat pentru Senat, la care au participat numai 14 senatori, dr. Anthony Fauci a mers la Fox News pentru a-i reasigura pe americani că pot avea încredere în guvenul chinez.

Fauci: „Din ce pot să văd până acum, sunt mult, mult mai transparenți decât au fost în timpul epidemiei SARS, când au ascuns informații un anumit timp. Era jenant pentru ei. Acum sunt cu adevărat transparenți. Au pus imediat secvența virusului în baza de date publice. Deci, din punctul acesta de vedere, au fost transparenți.”

Într-o țară care funcționează bine, o asemenea afirmație ar face să nu mai lucrezi niciodată în serviciile publice.

China a fost cu adevărat necinstită în legătură cu acest virus. Responsabilii de la Beijing afirmă acum că virusul a venit în țara lor din altă parte, că a ajuns prin intermediul unor alimente congelate, poate sub forma unei arme biologice puse la punct de armata americană.

Nu spun asta în secret. O spun pe rețelele sociale. Până acum, Twitter nu și-a dat osteneala de a verifica informația. Asemenea lui Fauci, Silicon Valley acordă mai multă încredere Chinei decât vă acordă dumneavoastră.

Ron Klain, alesul lui Joe Biden pentru a-i fi șef de cabinet la Casa Albă, a declarat pentru Axios, pe 27 ianuarie, despre China că este „mult mai transparentă și mai cinstită decât a fost cu ocazia epidemiilor precedente”.

De ce crede Ron Klain asta? Pentru că Organizația Mondială a Sănătății i-a spus-o.

Pe 8 ianuarie, OMS – finanțată, evident, de guvernul chinez – a dat publicității un mesaj similar:

„Identificarea preliminară a unui nou virus într-un scurt interval de timp reprezintă o realizare notabilă și demonstrează capacitatea crescută a Chinei de a gestiona noile epidemii.”

Cu alte cuvinte, ar trebui să mulțumim cu toții guvenului chinez pentru binecuvântarea COVID-19. O săptămână mai târziu, OMS revenea cu o propagandă încă și mai mincinoasă, provenită direct de la șefii săi de la Beijing.

„Investigațiile preliminare efectuate de autoritățile chineze nu au descoperit nici o dovadă clară a transmisiei de la om la om a noului coronavirus (2019-nCov) identificat la Wuhan, China.”Era încă o minciună periculoasă, care costa incontestabil vieți de americani, dar Twitter nici de data aceasta nu a verificat-o.

În schimb, presa americană a preluat și transmis cuminte mesajul. Ne-a spus că oricine sugerează că acest virus a venit din China era indubitabil rasist.

Pana de curent privind originile chinezești ale acestui virus a fost atât de totală încât, dacă doreai să afli cu adevărat ce se întâmplă, trebuia să te uiți la televiziunea australiană.Acum câteva săptămâni, „Tucker Carlson Tonight” a intervievat un virolog chinez, dr. Li-Meng Yan, care a fugit din țara sa cu acest mesaj pentru noi: Acest virus provine dintr-un laborator guvernamental din China.
Ea spune că știa că în țara ei ar fi fost pedepsită, chiar ucisă, pentru că a spus acest lucru. A venit așadar aici, în țara libertăților. Ce a găsit aici? A găsit că vorbele sale au fost cenzurate de companiile tehnologice americane care lucrează în tandem cu tiranii de care a fugit.

Documente interne dovedesc acum că responsabilii chinezi știau că se confruntă cu o pandemie de coronavirus – ceva nemaivăzut – dar au ascuns această informație de restul lumii și i-au arestat pe cei care au încercat să o facă publică.

Mai grav, încă, milioane de persoane au continuat să traverseze orașul Wuhan, în centrul Chinei, epicentrul pandemiei.

Apoi, peste un milion de cetățeni au zburat spre Statele Unite.

Abia pe 20 ianuarie, președintele chinez Xi Jinping a recunoscut în cele din urmă că virusul poate fi contagios.
În cel mai bun caz, este vorba de o neglijență criminală. În cel mai rău, este un fel de crimă în masă.

Dar nu, a spus OMS. În realitate, există dovezi că Partidul Comunist Chinez face o treabă extraordinară în gestionarea pandemiei.

Dr. Bruce Aylward, consilier principal al Directorului General al OMS, 25 martie:

La ora actuală, există foarte, foarte puține țări care au reușit să inverseze epidemia și să aducă numărul de cazuri la un nivel foarte scăzut. De fapt, singura țară care a făcut asta este China. Este vorba de pasiunea, de atenția, de sentimentul responsabilității, de seriozitatea chinezilor obișnuiți – și vreau să folosesc acest termen cu mare atenție, pentru că nu au fost obișnuiți. Au fost oameni extraordinari, conduși de un simț de responsabilitate colectivă.”

Ați înțeles? Chinezii sunt „conduși de un simț de responsabilitate colectivă”. Spre deosebire de noi, grașii, puturoșii americani votanți ai lui Trump. Care cerem să mergem la biserică duminica, sau să ieșim la cină cu familiile din când în când, apoi, pe bună dreptate, ne îmbolnăvim și murim.

Nu și Xi Jinping și națiunea ascultătoare pe care o conduce. Ei au găsit un mijloc mai bun.

Acesta este mesajul presei, al sistemului nostru de sănătate, al aleșilor noștri, de un an încoace. Dar nu asta este povestea întreagă. Acum știm asta.

Nu suntem nici pe departe pe punctul de a ști ce s-a întâmplat cu adevărat. Asta trebuie să aflăm.