Lidera formațiunii naționaliste  Adunarea Națională, Marine Le Pen, a denunțat luni, la Geneva, „o supunere față de multiculturalism, care a eșuat peste tot în Europa” .

„Suntem europeni pentru că împărtășim moștenirea Ierusalimului și Romei, Atenei și Constantinopolului. Această moștenire ne definește și înscrie culturile noastre, diverse, în evoluție permanentă, în interiorul unei civilizații (...). Nu putem risipi această moștenire în numele unei supuneri față de multiculturalismul care a eșuat peste tot”, a declarat președinta Adunării Naționale (RN, fostul Front Național), în timpul unei conferințe organizate de fundația Spinoza la Geneva, deplasare neanunțată presei, relatează Agerpres.

„Peste tot în lume, societățile multiculturale sunt cele mai violente, cele mai criminale, cele mai divizate împotriva lor înșile”, a apreciat lidera partidului de extremă dreaptă, potrivit discursului său publicat pe site-ul RN. Ea a citat în această privință Mexicul și Brazilia unde, după cum a subliniat Le Pen, „numărul de omucideri este cel dintr-o țară în război civil”.

Președinta AN consideră că UE nu va fi decât într-un moment de confuzie și dezordine dacă nu-și va stabili frontiera externă. „Este una dintre condițiile bunei vecinătăți strategice cu vecinii săi apropiați”, a pledat ea, denunțând țările care "introduc legi împotriva blasfemiei”, „admit obligativitatea vălului pentru femei sau acceptă supunerea unei părți din teritoriul lor legilor Sharia”.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.