ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președinta Frontului Național, Marine Le Pen, a declarat joi după-amiază că copiii migranților nu ar trebui să aibă acces la sistemul de învățământ gratuit din Franța. Marine Le Pen și-a lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale franceze din primăvara anului viitor, iar sondajele prevăd intrarea acesteia în al doilea tur al scrutinului, transmite BBC.

Prezidențiabila Frontului Național a explicat că nu are nimic împotriva străinilor.

Dar le spun un lucru - dacă veniți în țara noastră nu vă așteptați ca cineva să aibă grijă de voi, iar copiii voștri nu vor fi educați în mod gratuit. Nu mai este un joc”, a declarat Le Pen într-un discurs de la Paris.


Ultimele sondaje sugerează că aceasta va concura la limită cu prezidențiabilul dreptei Francois Fillon în primul tur al alegerilor prezidențiale din Franța.

Totuși, doi din trei alegători francezi ar vota pentru Fillon, dacă acesta ar ajunge în al doilea tur al scrutinului prezidențial cu Marine Le Pen.

Politica Frontului Național se concentrează pe reducerea imigrației și deportarea migranților ilegali, precum și organizarea unui referendum pentru ieșirea din UE.