ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marine Le Pen, lidera partidului Frontul Național din Franța, a acuzat Germania că profită de criza refugiaților pentru a recruta "sclavi", informează Reuters.

"Germania gândește probabil că populația sa este muribundă și încearcă să reducă salariile continuând să recruteze sclavi prin intermediul imigrației în masă", a declarat Marine Le Pen în fața susținătorilor la universitatea de vară organizată de formațiunea sa la Marseille.

Le Pen i-a luat la rost și pe politicienii europeni.

"Exploatează moartea acelor nefericiți, pieriți în călătorii organizate de mafie, arată fotografii, expun moartea unui copil, doar pentru a învinovăți conștiințele europene și a-i face să accepte situația actuală", a spus ea.

Până sâmbătă seară, aproape 11.000 de migranți ajunseseră în Germania, au afirmat autoritățile. În August, Germania a înregistrat peste 100.000 de azilanți, cifra totală așteptându-se să ajungă la 800.000.