ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanți ai grupului „Europa Națiunilor și Libertății” din Parlamentul European, din care face parte Frontul Național, condus de Marine Le Pen, participă vineri, la o reuniune, la București. 

Reuniunea va avea loc vineri, la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Bălcescu, între orele 11.00-14.00. La ea vor lua parte și invitați români, foști ofițeri de armată, SRI și SPP, inclusiv un fost șef de Stat Major din Ministerul Apărării, conform site-ului cotidianul.ro.

Conform unor informații date pe surse, de închirierea sălii și de restul formalităților necesare s-ar fi ocupat europarlamentarul Laurențiu Rebega, fostă mare speranță a Partidului Conservator, trecut în prima decadă a lunii iulie 2015 în grupul „Europa Națiunilor și Libertății”, unde este și vicepreședinte. 

Din delegația „Europa Națiunilor și Libertății” fac parte olandezul Marcel De Graaff (Partidul Libertății, condus de Geert Wilders ), care, alături de Marine Le Pen, este co-președintele grupului europarlamentar.

Conform unor informații care circulă în anumite medii politice, printre românii invitați la acțiunea de vineri figurează și colonelul în rezevă Mircea Dogaru, liderul Sindicatului cadrelor militare în rezervă.
 
Pe aceeași listă s-ar mai afla și fostul șef al marelui Stat major al Armatei, generalul Mircea Chelaru, fostul realizator al emisiunilor militare la TVR și în prezent invitat la unele televiziunide știri, Valeriu Pricină, Dorin Cojocaru, directorul executiv Asociația Patronală Română din Industria Laptelui, Alex Jurconi, fost președinte al Federației Nationale Pro Agro, George Simion, promotor al unirii României cu Moldova și organizator al unor manifestații de ambele maluri ale Prutului.