Peste 500 persoane au participat la prima ediție a marșului pentru viață desfășurat duminică, 12 mai, în orașul Hsinchu aflat pe insula Taiwan, informează Basilica, citând Life Site News.
 
Potrivit sursei citate, marșul a fost organizat de centrul pro-viață St. Gianna Molla din oraș și a adunat participanți din toate zonele insulei, dar și din China și Japonia.
Reamintim că evenimente asemănătoare au loc anual pe tot mapamondul.
 
Astfel, în România și Republica Moldova, marșul pentru viață a fost organizat în peste 600 de localități. Totodată, potrivit Basilica, printre cei 8000 de participanți la marșul pentru viață desfășurat sâmbătă, 11 mai 2019, la Londra, au fost prezenți și numeroși români.
 
De asemenea, la marșul pentru viață organizat în în Argentina în luna martie au participat aproape două milioane de persoane, în timp ce, un eveniment similar a adunat la Washington sute de mii de susținători pro viață, printre care s-au aflat și reprezentanți ai vieții publice și politice.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews