ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 500 persoane au participat la prima ediție a marșului pentru viață desfășurat duminică, 12 mai, în orașul Hsinchu aflat pe insula Taiwan, informează Basilica, citând Life Site News.
 
Potrivit sursei citate, marșul a fost organizat de centrul pro-viață St. Gianna Molla din oraș și a adunat participanți din toate zonele insulei, dar și din China și Japonia.
Reamintim că evenimente asemănătoare au loc anual pe tot mapamondul.
 
Astfel, în România și Republica Moldova, marșul pentru viață a fost organizat în peste 600 de localități. Totodată, potrivit Basilica, printre cei 8000 de participanți la marșul pentru viață desfășurat sâmbătă, 11 mai 2019, la Londra, au fost prezenți și numeroși români.
 
De asemenea, la marșul pentru viață organizat în în Argentina în luna martie au participat aproape două milioane de persoane, în timp ce, un eveniment similar a adunat la Washington sute de mii de susținători pro viață, printre care s-au aflat și reprezentanți ai vieții publice și politice.