ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără care a fost crescută de un cuplu de lesbiene a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre modul de viață în care a crescut.

În urma acestei experiențe, fata crede că homosexualilor nu ar trebui să li se permită să facă copii dacă nu pot asigura prezența ambilor părinți în viața copiilor, conform Daily Mail.

„Nimeni nu vrea să audă despre ceea ce se întâmplă de cealaltă parte a <<curcubeului>> (n.r. curcubeul reprezintă comunitatea LGBT), a declarat Milie Fontana, o australiancă în vârstă de 24 de ani care a fost concepută prin fertilizare în vitro. Milile a fost adusă pe lume de una dintre mamele ei lesbiene, iar tatăl este un donator de spermă pe care Millie l-a cunoscut abia la vârsta de 11 ani.

Millie a povestit într-un interviu acordat ABC că toată copilăria a fost nefericită din cauza lipsei tatălui. Fata se simțea incompletă, deoarece nu știa care îi sunt originile.
Tânăra este convinsă de faptul că mariajele între persoanele de același sex sunt în detrimentul copiilor și crede că „Homosexualilor nu ar trebui să li se permită să facă copii dacă nu pot asigura prezența ambilor părinți în viața copiilor", a mai declarat Millie.

Tinerei i-a fost foarte greu toată viața să se regăsească, să își stabilească identitatea și a fost mereu fascinată de familiile heterosexuale, în care copiii au și mamă și tată.