ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță de nouă ani, prezentă pe faleza din Nisa în momentul atacului de joi seară, a realizat un desen cutremurător în care arată lumii întregi masacrul din perspectiva unui copil.

Tânăra se afla alături de unchiul ei pe Promenade des Anglais, atunci când atacatorul Mohamed Lahouaiej Bouhlel a intrat cu un camion de 19 tone în mulțime.

În centrul desenului se află camionul care, condus de atacatorul în vârstă de 31 de ani, și-a făcut loc pe faleză și a nimicit tot ce i-a stat în cale.

Fetița a adăugat și informații despre atacatorul furios. De asemenea, se mai poate vedea o mamă care împinge un cărucior, în încercarea de a-și salva copilul, însă apar și ofițerii de poliție înarmați care trăgeau în camion.  

Copilul a trasat o săgeată îndreptată spre cuvintele "subsolul restaurantului ", pentru a indica modul în care unii oameni au reușit să se ascundă de atacator, potrivit Mediafax.

Fata a declarat că desenul realizat a ajutat-o ​​să se simtă mai bine după atrocitățile pe care le-a trăit.