ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat care pretinde că ar fi un iubit al atacatorului din Orlando, dintr-un club de  homosexuali, afirmă că acesta avea de gând să se răzbune pe homosexuali după ce aflase că a întreținut relații sexual cu un gay infectat cu HIV.

Conform Daily Mail, bărbatul de origine hispanică, identificat drept Miguel, afirmă acum că Omar Mateen, atactorul din clubul Pulse din Orlando, a descoperit cu stupoare că un fost iubit al său, portorican, era infectat cu HIV. Asta l-ar fi determinat să intre înarmat până-n dinți în club și să împuște zeci de oameni, intenționând să omoare in mod special portoricanii.

Miguel susține că l-a cunoscut pe atacatorul din Orlando pe o aplicație pentru gay și s-au întâlnit de peste 20 de ori într-un hotel din Orlando. Lui Mateen îi plăcea să fie ținut în brațe și vorbea despre credința lui musulmană, refuza să i se facă poze și spunea că soția lui știa că e homosexual, a mai spovestit bărbatul.

50 de oameni au murit și alte zeci de persoane au ajuns la spital după ce un bărbat înarmat a intrat într-un club pentru homosexuali și a început să tragă. Acesta este cel mai sângeros atac armat în masă din istoria Statelor Unite.