ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Matteo Salvini, Ministrul de Interne al Guvernului de al Roma, s-a declarat gata să lucreze cu Steve Bannon, fostul consilier al președintelui american Donald Trump, pentru a face din formațiunea sa politică „primul partid parlamentar european și pentru a salva Europa”, informează AFP.

Matteo Salvini, Steve Bannon și belgianul Mischael Modrikamen (FOTO) s-au întâlnit la sediul Ministerului de Interne Italian, pe marginea Forumului de la Cernobbio, eveniment ce reunește lideri politici și economici.

Matteo Salvini a explicat că alegerile europene din mai 2019 reprezintă o „ocazie de schimbare istorică și ultimul prilej de a salva Europa”.

Prezent la Cernobbio, liderul Partidului Libertății din Olanda,  Geert Wilders, s-a arătat interesat de proiect. „Elita actuală nu abordează problema imigrației în masă și a islamizării așa cum ar trebui, oamenii sunt nervoși, terorismul persistă și chiar se extinde, șansele pentru partide ca al nostru și o forță unită vor fi istorice și mai solide în anii următori în Europa”, a declarat el.

Steve Bannon încearcă să creeze o organizație intitulată „Mișcarea„, care ar urma să se implanteze la Bruxelles în vederea favorizării ascensiunii naționalismului în Europa.