ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Vaccinarea va fi datoria noastră patriotică”, iar America ar trebui să ia în considerare sancționarea celor nevaccinați”, afirmă doi medici și un avocat într-un articol din USA Today. Aceștia susțin că un vaccin împotriva coronavirusului ar trebui să fie obligatoriu, iar penalitățile fiscale, primele mai mari de asigurare și refuzul multor servicii guvernamentale și private ar trebui luate în considerare ca măsuri punitive pentru cei care refuză vaccinul. „În timp ce măsurile care vor fi necesare pentru a învinge coronavirusul vor părea draconice, chiar anti-americane pentru unii, credem că nu există nicio alternativă. Pur și simplu, vaccinarea va fi datoria noastră patriotică ”, au scris dr. Michael Lederman, dr. Stuart Youngner și Maxwell J. Mehlman.
 
Nu există o „alternativă la imunitatea de turmă indusă de vaccin într-o pandemie”, au argumentat ei. „Inducerea largă a imunității în rândul populației, prin imunizare, va fi necesară pentru a pune capăt acestei pandemii.”
 
Articolul din USA Today, publicat pe 6 august, este intitulat „Învinge COVID-19 prin necesitatea vaccinării pentru toți. Nu este ceva anti american, este patriotic. ” In subtitutlu scria: „Dați liber la vaccinuri, nu permiteți obiecții religioase sau personale și pedepsiți pe cei care nu vor fi vaccinați. Ei amenință viața altora. ” De atunci, s-a schimbat în „Faceți vaccinurile gratuite, nu permiteți obiecții religioase sau personale și creați motive de descurajare pentru cei care refuză vaccinurile dovedite a fi sigure și eficiente”.

„Când un vaccin va fi gata”, au scris medicii, acesta trebuie să fie gratuit și scutirile trebuie făcute numai pentru persoanele cu „contraindicații medicale la imunizare”.
 
Dar „afecțiunile medicale care interzic vaccinurile COVID-19 vor fi rare”, au susținut aceștia. „Nu trebuie să fie permisă nicio obiecție religioasă sau personală la vaccinare” și ar trebui adoptate sancțiuni dure de către sectoare importante ale societății pentru a presa populația să se conformeze, consideră cei trei.

Ce propun ei? „Companiile private ar putea refuza angajarea sau deservirea persoanelor nevaccinate. Școlile ar putea refuza să permită copiilor neimunizați să participe la cursuri. Companiile de tranzit public și comercial - companii aeriene, trenuri și autobuze - ar putea refuza nevaccinații. Conferințele publice și private ar putea să ceară dovezi ale imunizării la intare."

Apoi au subliniat modul în care va fi necesar un „registru de imunizare cu nume introduse după finalizarea imunizării”. Persoanele care se vor vaccina ar trebui să primească „carduri de certificare”.
 
Conceptul de „carduri de imunizare” sau înregistrări digitale de vaccin a fost lansat chiar înainte de izbucnirea pandemiei de covid-19.
 
Un articol din Scientific American, din decembrie 2019, evoca viziunea cercetătorilor Institutului de Tehnologie din Massachusetts (MIT) privind încorporarea înregistrării vaccinurilor „direct în pielea” copiilor.

„Împreună cu vaccinul, unui copil i s-ar injecta un pic de vopsea invizibilă cu ochiul liber, dar ușor de văzut cu un filtru special pentru telefonul mobil, combinat cu o aplicație care strălucește în infraroșu, pe piele. Vopseaua ar trebui să dureze până la cinci ani, conform testelor pe pielea de porc și șobolan”. Dezvoltarea acestei idei a fost „finanțată de Fundația Bill & Melinda Gates”. „A apărut din cauza unei cereri directe din partea fondatorului și filantropului Microsoft, Bill Gates, care a sprijinit eforturile de a elimina boli precum poliomielita și rujeola din întreaga lume”.