ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bilderberg, grupul despre care se spune că ar conduce din umbră lumea, a postat pe site-ul său oficial lista completă a participanţilor la întâlnirea anuală din 2015, care va avea loc între 11 şi 14 iunie, la Telfs-Buchen, Austria.

 

La cea de-a 63-a conferinţă anuală vor lua parte în jur de 140 de participanţi din 22 de ţări. Grupul Bilderberg se reuneşte anual, un an în America şi un an în Europa.

Grupul Bilderberg a fost fondat în 1952 şi denumit astfel după hotelul în care a avut loc prima întâlnire, în 1954, şi cuprinde lideri politici, oameni de afaceri şi academicieni din întreaga lume, iar la întâlnirile lor, desfăşurate în mare secret, se discută probleme globale.

Iată mai jos lista completă a participanţilor, din care nu face parte niciun român. Cele mai sonore nume sunt: Jose Barosso (fostul preşedinte al Comisiei Europene), Henry Kissinger (Chairman Kissinger Associates) sau Ursula von der Leyen (Ministrul Apărării din Germania).