ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La aproape un an de când globaliștii au remodelat viața unei planete din cauza pandemiei, în ciuda infectărilor care încep să scadă și a campaniilor de vaccinare anunțate ca panaceu, liderii occidentali nu dau semne că vor să slăbească lesa.

Cel mai recent mesaj în acest sens  a venit de la cancelarul german Angela Merkel. Vineri, după o reuniune cu liderii G7, Merkel a afirmat, citată de Reuters: „În intervenția mea am subliniat că pandemia nu se va fi încheiat până când nu vor fi vaccinați toți oamenii din lume”.

Merkel a declarat că noul președinte american Joe Biden a susținut deja cooperarea internațională: „Schimbarea de guvernare în Statele Unite a consolidat multilateralismul”, a Merkel.

Astfel de mesaje de gen bau-bau nu vin doar de la liderii occidentali, ci și de boss-ul vaccinurilor, Bill Gates, care pledează pentru blocaje, măști și distanțarea socială până în 2022. Și pentru o „schimbare completă la fiecare aspect al economiei”.

VIDEO: