ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Angela Merkel e pornită pe cei care critică migranții pe rețelele de socializare. Ziariștii străini au surprins o discuție la New York, între șefa guvernului de la Berlin și șeful Facebook, Mark Zuckerberg, scăpată într-o transmisiune live de jurnaliștii germani, scrie Daily Mail.
 
Merkel a vorbit cu șeful Facebook, Mark Zuckerberg, la New York, unde se află la summitul ONU. Cererea ei a putut fi auzită într-un live transmis de la New York.

Liderul german i-a cerut Zuckerberg detalii despre acțiunea împotriva celor postează mesaje presupus rasiste pe Facebook.

Lucrezi la asta?, l-a întrebat Merkel.

Yeap, a răspuns șeful FB.

Conform ziarului german Die Welt, Berlinul vrea ca toți cei care scriu pe Facebook mesaje considerate radicale și xenofobe împotriva migranților, dar și cei care dau share mesajelor, să rămână fără locuri de muncă.

Sentimentele politice sau religioase ale unui părinte pot avea un impact asupra copilului.  Exprimarea nemulțumirii față de refugiați poate impinge lucrurile prea departe din greșeală, spune un avocat german. pentru Die Welt.

Nu este însă clar modul în care vor fi definite opiniile „radicale”.