Și totuși ce se întâmplă cu Angela Merkel?, se întreabă presa internațională, după ce, joi, cancelarul german a suferit o nouă criză de tremurat la un eveniment în Berlin.

Merkel a fost surprinsă tremurând, de toate televiziunile, în timpul unei întâlniri la care a participat și președintele Frank-Walter Steinmeier, potrivit imaginilor transmise de Reuters. Este a doua criză de acest gen în ultimele două săptămâni, dar purtătorul ei de cuvânt a declarat pentru agenția de presă menționată că Merkel se simte bine, conform agerpres.ro. 


Pe 18 iunie, Angela Merkel a fost văzută tremurând în momentul în care îl primea pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, aflat în vizită în Germania, dar ulterior a declarat că s-a simțit mai bine după ce a băut trei pahare de apă, sugerând că fusese deshidratată. 

Continentul european, unde mai multe recorduri de căldură pentru luna iunie au fost deja doborâte, se confruntă joi cu valori foarte ridicate de temperatură, și nici Berlinul nu face excepție.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews