Liderul celei mai importante puteri din lume a transmis gândurile sale de sărbători. Donald Trump a scris un mesaj despre schimbările care s-au produs după venirea sa la putere din urmă cu un an. 

„Poporul este mândru să spună din nou Crăciun Fericit!”, scrie președintele american.

Președintele american Donald Trump a primit, în Ajun, apeluri telefonice din partea mai multor copii pe care i-a întrebat ce își doresc de Crăciun și a dezvăluit lucrurile care se află pe lista lui.

Un băiat a vrut cuburi de contruit. Altul, ca bunica lui să iasă din spital. Cât îl privește pe Trump, care se află acum în casa lui de vacanță din Florida, a spus că își dorește „pace pentru țară”, potrivit Reuters.

„Avem prosperitate, acum vrem pace”, i-a spus el lui Ryan, un băiat care a sunat la North American Aerospace Defense Command (NORAD) pentru a verifica unde se află Moș Crăciun.

Din 1955, în fiecare an, de Crăciun, NORAD verifică „traseul” Moșului, iar numeroși voluntari răspund miilor de apeluri și e-mailuri.

Împreună cu Melania Trump, președintele a răspuns apelurilor venite din partea copiilor și părinților. Reporterii aflați în încăperea decorată de sărbătoare din casa din Palm Beach (Florida) au putut auzi doar spusele președintelui.

Donald Trump a prezis celor mici că vor avea cel mai minunat Crăciun din toate timpurile. „Voi face o predicție - Moș Crăciun vă va răsfăța. Foarte mult. Mai bine decât a făcut-o vreodată”, a spus unui copil din Mississippi pe care l-a invitat să viziteze Biroul Oval.

Casper din Arlington (Virginia) a avut o dorință pe care Trump a împărtășit-o: „Cuburi pentru construit. Și mie mi-au plăcut mereu. Presimt că Moșul îți va aduce atât de multe cuburi, încât nu le vei putea folosi pe toate”.

Lui Ryan, care își dorește ca bunica lui să fie externată, Donald Trump i-a spus: „Este minunat. Este mai bine decât să ceri vreo jucărie sau altceva”.