ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul norvegian pentru migrație și integrare este supus unui val puternic de critică după ce oferit instrucții foarte dure musulmanilor care au migrat în Norvegia despre stilul de viață de acolo.

„Cred că cei care vin în Norvegia trebuie să se adapteze la stilul de viață din societatea noastră. Aici mâncăm carne de porc, bem alcool și ne arătăm fața. Trebuie să te comporți după valori, legile și regulile care sunt în Norvegia când vii aici", a spus ministrul Sylvi Listhaug, potrivit rt.com.

De altfel, politicianul a scris un articol într-un ziar norvegian în care își exprimă părerea despre situația privind migranții.

„Nu este treaba societății să se adapteze după imigranți și este important să le semnalizăm cerințe foarte clare" susține ministrul norvegian, „principalul lucru este ca cei ce vin să învețe limba și să își găsească un loc de muncă,  în așa fel încât să se poată întreține singuri".

În mai puțin de un an, numărul imigranți noi din Norvegia a scăzut de la un record de 32.000 la cel mai mic număr din ultimii 19 ani, de doar 3.550 în 2016.

Cosa Nostra vs refugiați. Mafia siciliană a declarat RĂZBOI migranților. Primarul din Palermo: Te plimbi prin oraș și ai senzația că te afli la Istanbul sau Beirut